Udvid filter
Mercedes-EQ EQE SUV
___

 

E-Klassen har i årtier været kendt for, at være blandt de mest komfortable langtursbiler på markedet. Nu findes den også i en elektrisk udgave. Den går under navnet "EQE", og på nuværende tidspunkt fås den som enten en sedan eller SUV. 

Hvor vores EQE sedan er kendt for at byde på en uhørt høj komfort og imponerende rækkevidde, så er bagagerumspladsen, de lave døråbninger og lave lofthøjde på bagsædet, bare ikke optimal til f.eks. børnefamilierne eller til dig, der vil stige ind i din bil - og ikke ned i den. De problemer løses med SUV-udgaven. Til gengæld er prisen også noget højere og rækkevidden vil være kortere. Kan og vil du leve med det, jamen så byder vi her på nok markedets mest velkørende og komfortable elbils-SUV... Det siger anmelderne i hvert fald.
Populære modeller.

Gældende for standardmodel med standard hjulmontering.
Informationerne er vejledende.


EQE 350 4MATIC

Rækkevidde: 554 km*
Batterikapacitet: 90,6 kWh.
Ydelse: 292 hk. / 765 Nm.
0-100 km/t: 6,6 sek.
Drivende hjul: Firehjulstræk
Trækvægt: 1.800 kg**

EQE 500 4MATIC

Rækkevidde: 543 km*
Batterikapacitet: 90,6 kWh.
Ydelse: 408 hk. / 858 Nm.
0-100 km/t: 4,9 sek.
Drivende hjul: Firehjulstræk
Trækvægt: 1.800 kg**

EQE 53 AMG

Rækkevidde: 452 km*
Batterikapacitet: 90,6 kWh.
Ydelse: 625 hk. / 950 Nm.
0-100 km/t: 3,7 sek.
Drivende hjul: Firehjulstræk
Trækvægt: 1.800 kg**

*De oplyste rækkevidder er de officielle tal, men det faktiske forbrug påvirkes af faktorer som kørestil, om bilen forklimatisereres, terræn samt vejr- og temperaturforholdene. Dette skal man altid være opmærksom på, og en elbils oplyste rækkevidde er derfor aldrig 100% præcis. Det er et estimat. Få mere information i vores Elbilsportal.

**Den oplyste trækvægt er de officielle tal, men der kan være variationer samt begrænsninger. Kontakt altid en salgskonsulent for den præcise og individuelle trækvægt, den specifikke bil er godkendt til, eller om muligheden for at få originalt træk eftermonteret inden levering.De (ikke) kedelige tal


EQE fås som

Sedan

Den klassiske og elegante Mercedes-sedan men med en svingende taglinje og rammeløse døre. EQE sedan er helt med i toppen, når det handler om både rækkevidde, en støjsvag kabine og komfort

SUV

Som SUV er EQE både større og mere praktisk til f.eks. børnefamilierne og så med den velkendte høje indstigning, høje affjedring og høje komfort, der kendetegner en ægte luksus-SUV

EQE fås i AMG-udgaver som både sedan og SUV. Den "mindste" hedder EQE 43 med 476 hk og den højestydende hedder EQE 53 med hele 625 hk. Begge er hidsige. De er ekstremt hidsige.

Elbilsportalen

Den elektriske bølge er stærk - bliv klogere på vores elektriske modeller, termer, ladetider, fordele, ulemper og meget meget mere.

Se mere her

Standardudstyr og udvalgte udstyrspakker

AMG EDITION (standard på danske modeller)
Udvalgt standardudstyr
AMG PREMIUM
AMG PREMIUM PLUS
AMG udstyrspakken
Night-pakken
Førerassistent-pakke PLUS

Data og ladetider

Ydelse: 245 hk - 625 hk
Tilladt trækvægt: Op til 1.800 kg
Rækkevidde: 452 - 614 km.
Batterikapacitet: 90,6 kWh
Kan lade med op til: 170 kW

Ladetider 10-80%

DC-hurtigladestation (op til 350 kW)
32 minutter
DC-hurtigladestation (op til 50 kW)
1 time og 17 minutter
Hjemmelader/wallbox (11 kW)
6 timer og 39 minutter
EQE SUV Størrelsesguide

Får du det hele med?
En luksusbil skal både være komfortabel, sikker og byde på køreglæde. Men den skal også være praktisk og rummelig i hverdagen. Et behov, som kan påvirke købsbeslutningen, for langt de fleste af vores kunder. Og spørgsmålene er derfor også mange. Du kan få svar på det meste, ved hjælp af vores Størrelsesguides.

KOMMER SNART

Nogle af vores yndlings(lak)farver

EQE SUV kommer selvfølgelig i et hav af lakfarver. Sandt, de fleste af vores er i de mere "sikre" farvevalg, som den lækre 'Selenitgrå', den elegante 'Obsidiansort' og den moderne 'Polarhvid'. Men du kan også finde biler i de mere friske farver som 'Sodalitblå', som kan skille sig ud på vejene og som virkelig fremhæver bilens linjer. Eller måske den moderne 'Alpingrå', der er udviklet af Mercedes' MANUFAKTUR afdeling, som laver, udvælger og skaber lakfarver samt læderkabiner i højeste kvalitet.

Fløjlsbrun (metallak)

Obsidian sort (metallak)

Alpingrå (MANUFAKTUR)

Opalithvid (MANUFAKTUR)

Emeraldgrøn (metallak)

Sodalitblå (metallak)

High-tech sølv (metallak)

Selenitgrå (metallak)

Udvalgte highlights
EQE som langtursbil?

Kom med EQE, Brian og familien til Østrig.
Brian og familien kører 5 gange årligt til Østrig i deres E 220 d. En tur på over 1.200 kilometer. Men E-Klassen står til udskiftning, og selvom Brian ikke føler sig helt klar til at køre elbil, med så mange kilometer om året, jamen så var det jo oplagt at sende dem afsted i vores elektriske EQS, for at se og vurdere, om den overhovedet kan opfylde deres behov...

For en elbil er vel ikke oplagt til lange køreferier, eller hvad?


Flagskibs-interiør

Det kræver et kyndigt øje, at se forskellen på interiøret i det elektriske EQS SUV-flagskib og interiøret i vores EQE SUV. Der er nemlig ikke den store forskel, ud over at EQE er smallere og har mindre plads på bagsædet. Du finder også meget at den samme luksus, komfort og teknologi - ja, den kan endda få den enorme og unikke Hyperscreen.


GLE-komfort

GLE har altid været kendt for sine høje komfort, og den elektriske pendant fortsætter det ry. Undervognen er intelligent, og er justeret til at være blød og behagelig over ujævnheder, men samtidig uden at bilen føles usikker ved dynamisk kørsel. EQE SUV kan også fås med luftundervogn, og den fuldender virkelig bilens køreoplevelse.


Mere familievenlig

Hvor EQE sedan er en mere traditionel sedan, er EQE SUV en bil, som du stiger ind i, og ikke ned i. Samtidig får du også endnu mere lofthøjde, et større bagagerum og nogle markant mere praktiske og store døråbninger, så det bliver lettere at få f.eks. en autostol ind på bagsædet - og så er der jo plads til en barnevogn i bagagerummet.


Den elektriske EQE kan kobles op til din Mercedes Me app, som du kan installere på din (og andre i husstandens) smartphone. Herefter kan du se data om bilen, men du kan også styre en masse funktioner som f.eks. at åbne soltaget, låse bilen op, tjekke om alle dørene er lukket, se hvor bilen er henne, holde øje med informationer som dit gennemsnitlige strømforbrug, hvor meget strøm der er på bilen og meget mere.

-  Planlæg forklimatisering og afgangstider
-  Se hvor du kan køre hen på batteriniveauet
-  Indstil dine ladeprogrammer
-  Søg efter ladestandere i hele landet
-  Planlæg ruten inden du tager afsted
-  Se status på opladningen og hvornår den er opladt

 

Funktionerne er gratis i 3 år/36 mdr efter bilens første registrering.
Herefter kan de tilkøbes via Mercedes Me appen.

Mere information om EQE SUV

Se udvalget

Se størrelsesguide
(kommer snart)

Læs mere om modellen

Benzin/diesel alternativ?