Udvid filter
Vores afdeling i Jylland


___

Vores ikoniske og arkitekttegnede hovedafdeling har siden 2001 strakt sig ud mod E20 og E45 motorvejen ved Vejle. Her finder du vores næsten 7000 kvm store bilhus, hvor du blandt andet kan opleve 4 etager med biler, AMG-afdeling, værksted og vores hyggelige caféområde. Du finder også størstedelen af vores afhentningsbiler/B2B her. Vores administration, marketing og ledelse er også samlet i hovedafdelingen i Vejle, hvor vi har daglig kontakt og samarbejde med vores Sjællandske afdeling i Roskilde.

 

Salgsteamet i Vejle

Detailsalg, afhentningsbiler/B2B & indkøb 

Du finder ikke et sted i Danmark, hvor der er samlet mere erfaring med salg af brugte Mercedes biler end her i STARMARK Vejle. Tja, måske ikke engang i hele norden. Vores salgsteam består af cirka 15 salgskonsulenter. Nogle af dem, vil du blive budt velkommen af, blive rådgivet af og eventuelt købe din næste bil hos, mens andre sidder med salg, bud og indkøb af vores afhentningsbiler som er B2B/engros. Fælles for dem alle er, at vi allesammen deler en stor passion for bilerne, den gode kundeoplevelse og vores forretnings flotte ry. Vores salgsteam bliver løbende efteruddannet igennem Mercedes-Benz, så vi er konstant up-to-date med de nyeste teknologier, modeller og udstyr via kurser og træningsprogrammer.

 

Klaus S.

"Rigtig god oplevelse, god betjening. Føler at man bliver hørt, og der puslet om kunden. Kan kun anbefale denne sted"

Torben H.

"Starmark er den bedste oplevelse jeg har haft ifbm. bilkøb. Super kundeservice. Ingen smart i en fart! Kan anbefales!"

Mathias H.

"Danmarks bedste brugtvognsforhandler, intet mindre"

Jesper N.

"En forlystelsespark for dem der godt kan lide biler"

Hvor det hele startede

En stor vision, en stor bygning og en stor succes

Da vi først åbnede dørene til vores 6.500 kvadratmeter store hovedafdeling i 2001, var STARMARK et samarbejde mellem flere ejere og forhandlere, hvor man sammen havde ønsket at have ét eksklusivt bilhus som man kunne sælge de brugte luksusbiler fra. I dag er vi dog helt ejet af vores tætte familie, Ejner Hessel, som forhandler af nye Mercedes-Benz, Renault, Ford og Dacia. Siden opstarten har vi haft flere STARMARK-afdelinger rundt i landet, men i 2020 besluttede vi os for at lukke afdelingen i Aalborg, for at fokusere fuldt og fast på hovedafdelingen i Vejle og den flotte afdeling i Roskilde, ikke langt fra hovedstaden.

Den store bygning er designet og bygget til at "læne" sig ud med den travle motorvej, hvor de store glaspartier fremviser de hundredevis af flotte Mercedeser til de forbipasserende på motorvejen.

Bygningen blev tildelt Vejle Kommunes bygningspræmieringspris med ordene:

”Bygningen viser på fineste vis, hvor vigtigt samspillet med landskabet er. Den dynamiske placering højt i landskabet hævet over motorvejen bruges aktivt med den dramatiske, skråstillede facade, der fanger de forbipasserendes opmærksomhed. Facaden med det store vinduesparti indbyder til et besøg, hvor udsigten over landskabet kan nydes.”

Nordens største udvalg

Brugte Mercedes-Benz, EQ & AMG

Du finder ikke et større udvalg af brugte Mercedes i hele Nordeuropa. Det er noget af en bedrift, men også noget af en sikkerhed for dig. Dig, som kunde. Vi sætter nemlig stolthed i at kunne levere den bedste kundeservice fra salgskonsulenter med et stort drive og ekspertise, men også biler der kører som nye, men som heller ikke ligner, at de nogensinde har været brugt. Dette har vi nu gjort i mere end 25 år og vores ry, salgstal og erfaring er kun vokset siden 2001. Oftest finder du omkring 400 biler på starmark.dk og Bilbasen - men vi har hele tiden omkring 1.000 biler på lager. De bare venter på at blive gennemtjekket, poleret, støvsuget, vasket, fotograferet, serviceret og oprettet. Så leder du efter en bestemt kombination, model, type eller andet, så kontakt os gerne. Enten har vi den måske på vej ind, og ellers kan vi helt sikkert finde den igennem vores kæmpe netværk i udlandet.

Du skal være komfortabel

Ikke kun i dit nye bilkøb eller bag rattet.
Også når du besøger os

Din oplevelse skal være i top, når du besøger os i Vejle. Vores showroom har højt til loftet, store lyse etager med biler og en god atmosfære. De fleste biler står ulåste og du må hjertens gerne sætte dig ind bag rattet eller tjekke bagagerummet ud. Selvom vi er et eksklusivt bilhus med luksusbiler, så kan du gode lade den fine påklædning blive derhjemme. Vi ønsker en afslappet og hyggelig kundeoplevelse i øjenhøjde, med en god dialog, og hvor du kan føle dig forstået, klogere på bilerne og i gode hænder. Uanset om du blot vil gå i showroomet og drømme lidt, eller hvis du er i markedet efter en ny STARMARK-Mercedes, så skal du føle dig mere end velkommen hos os. Vi har også et hyggeligt caféområde hvor du kan nyde en friskbrygget kop kaffe, te eller en kold flaske mineralvand mens du venter.

Vores eget autoriserede værksted

Din brugte Mercedes skal køre som en ny Mercedes

Vores værksted i Vejle består af cirka 12 teknikere og værkstedschefen, samt vores reservedels- og lagerafdeling. På værkstedet gennemgår vi en specialudviklet 60-punkts tjekliste, som alle vores biler skal godkendes igennem. Med et dybdegående kendskab til bilerne og løbende efteruddannelse samt specialkurser, kan vi sikre os, at vi altid har de dygtigste og mest kompetente mekanikere til at tjekke og reparere bilerne.

”Vores team i Vejle er en imponerende samling af teknikere, der alle deler en lang og dybdegående erfaring med Mercedes bilerne. Flere af dem har endda arbejdet med dem siden 90’erne. Nu kigger vi allerede ind i fremtiden, hvor vi får efteruddannet personalet i de elektriske Mercedeser og opgraderer udstyret til elektrificeringen. Vi har altid ville været forrest på markedet, når det kommer til at kende og skrue i Mercedes bilerne, og vi kommer til at fortsætte med at være forrest. Vi har et stærkt sammenhold og en fed atmosfære, og jeg er helt sikker på, at dette er med til, at vi kan opretholde den enormt høje standard og kvalitet man oplever, når bilerne er på vores lifte og efter de har forladt showroomet” - Rasmus Tofteby, værkstedschef

Det er her, magien sker

Landets største klargøringscenter

I slutningen af 2019 kunne vi for første gang åbne portene for vores kæmpestore klargøring- og logitiskcenter i Vejle, blot et par minutters kørsel fra vores hovedafdeling. Med de nyeste og mest effektive redskaber, plejeprodukter, vaskehaller og kompetente klargøringsmedarbejdere, kan vi her klargøre de hundredevis af Mercedeser der skal igennem vores omhyggelige klargøringsproces. Alle bilerne skal igennem en lang tjekliste, der både omfatter polering af lak, evt. ny maling, en grundig rens og støvsugning indvendigt, samt en omfattende gennemgang af eventuelle udvendige skader som f.eks. fælgskader, lakfejl, stenslag eller andre ting, der ikke matcher vores koncept om en spritny brugt bil fra STARMARK.

I vores Klargøring- og logitiskcenter har vi også vores egen professionelle autolakeringsafdeling, vores velkendte fotostudie hvor vi fotograferer bilerne til annoncerne samt et kæmpe parkeringsareal.

Vores afdeling på Sjælland

I vores Roskilde-afdeling, blot en halv times kørsel fra indre København, finder du de præcist samme topklargjorte og flotte Mercedeser, som du finder I vores hovedafdeling i Vejle. Du slipper bare for den lange køretur og udgiften til broen, hvis du bor på Sjælland. Kvaliteten og den gode kundeservice er ens.

LÆS MERE