Udvid filter
Alle får samme opmærksomhed.
Den fortjener de.

___

 

Derfor følger vi slavisk en tjekliste, der kun har ét formål: At ‘reboote’ enhver Mercedes-Benz til fabrikkens standard. Først får vi et indtryk af bilen via en indledende prøvekørsel. Her tjekkes motorpræstation, instrumenter, undervogn, fartpilot, pedaler, eventuelle vibrationer, dækstøj, og om gearskiftet sker fejlfrit. Dernæst stilles en startdiagnose, hvor bilens data udlæses og et eventuelt fejllager renses, så bilen og dens funktioner kan testes på et optimalt grundlag.

- Kort sagt: Bilen nulstilles!

Perfektionismen på værkstedet.

Vores dygtige hold af mekanikere gennemgår en specialudviklet 60-punkts tjekliste, som alle vores biler skal godkendes igennem. De har alle sammen et fantastisk kendskab til og engagement for Mercedes-Benz, og flere gange om året deltager de i specialkurser, der sikrer, at vi altid har de dygtigste og mest kompetente mekanikere til at servicere vores biler. De biler vi sælger, har efterhånden så mange specialkomponenter, at det ikke er hvem som helst, der er kvalificerede til at arbejde på vores værksted.

Men vi ved med sikkerhed, at vi har de rigtige folk, som er de absolut bedste til det, de gør.

Læs mere om vores nye værksted her.

Klargøringen.
Det er ligeledes under klargøringen, at magien fremtrylles. Kabinen shines op, så bilen præsenterer sig lige så indbydende, som da den rullede af samlebåndet. Hvad udvendig klargøring angår, så gennemgår bilen først en detaljeret lakopgørelse, hvor UV-lys og tykkelsesmåler tjekker for skader, som ikke kan repareres. Er det tilfældet, sørger maleren for en professionel ‘ansigtsløftning’. Kronen på værket er en 3-trins poleringsproces i Starmarks klargøringscenter, der sikrer, at bilen igen opleves som ny.
Autolakeringen.
På nogle af vores biler er det nødvendigt at male f.eks. en kofanger eller et sideskørt, hvis det har fået en dyb ridse eller måske et stenslag. Selvom vores biler er brugte, og dette er generelt slid, som en bil får på vejene, så er det bare ikke noget vi vil gå på kompromis med. Derfor har vi også vores eget autolakcenter, hvor Anders og hans kollegaer sørger for, at delene bliver genskabt til deres tidligere (nye) tilstand og høje lakkvalitet - som matcher den originale farve, naturligvis efter fabrikkens egne foreskrifter. 
"Var det ikke for prisen, ville du ikke kunne se, at det var en brugt Mercedes."

En Mercedes bliver ikke en Mercedes fra Starmark af sig selv. Hver eneste bil gennemgår nemlig en mekanisk og kosmetisk klargøring, der er helt og aldeles unik. Klargøringen er ikke hemmelig, men vi er simpelthen de eneste, der gør, hvad vi gør - uden undtagelse. Uanset om du ser en A-Klasse til 250.000 kr. eller en Mercedes-AMG E63 S til et par millioner, er grundigheden af samme høje kvalitet.