Udvid filter

Nyheder

Fokus på: AMG GT.
18 marts 2021

Der er noget skræmmende ved at køre i en AMG GT...

Læs mere her
Diesel Plug-in Hybrid: C 300 de
02 marts 2021

Hvad får man, når man kombinerer en stærk dieselmotor med en potent elmotor? Lige hvad du forventer.

Læs mere her
Vi kan igen byde velkommen!
25 februar 2021

Vores showrooms er rigtig store. Men de er ikke for store. Med cirka 4400 kvm showroom i vores hovedafdeling i Vejle, er vi nu lykkelige for at kunne annoncere, at vi igen kan åbne dørene op for privatkunder fra på mandag d. 1 marts. Vi har glædet os!

Læs mere her
EQC mini-serie.
22 januar 2021

Kan den køre langt nok på en opladning? Hvor kan den lades henne? Og er der overhovedet plads nok? Find ud af det i vores mini-serie om elbilen EQC.

Læs mere her
Vi har ikke lukket. I hvert fald ikke helt.
06 januar 2021

Hos STARMARK er vi naturligvis også omfattet af de nyeste restriktioner. Men vi har ikke lukket. I hvert fald ikke helt. Der er stadig rig mulighed for at få rådgivning, en digital fremvisning og endda købe din næste brugte Mercedes-Benz.

Læs mere her
Lukket for private frem til d. 8/2
18 december 2020

De nyeste restriktioner betyder, at vores fysiske showrooms vil være lukkede for privatkunder frem til mandag d. 8. februar kl 9:00. Vi vil dog være tilgængelige på mail og telefon alle dage inden for normal åbningstid, hvor det også vil være muligt at foretage videoopkald for præsentation med en af vores salgskonsulenter. Så kontakt os endeligt, hvis du har interesse i en bil.

Er du erhvervskunde med CVR-nummer vil det være muligt at besøge vores afdelinger efter forudgående aftale.

Har du købt en bil, og skal have den leveret vil dette også være muligt under hele perioden og aftales med din salgskonsulent.

Læs mere her
45 S AMG | Klassens hidsigprop.
20 oktober 2020

AMG har gjort det igen... Den ny 45 S er igen verdens mest potente 4-cylindrede sportsvogn i serieproduktion. Klassens hidsigprop med 421 hestekræfter, drift-mode og et håndsamlet stykke ingeniørkunst af en turbomotor.

Læs mere her
GLE | E-Active Body Control.
10 august 2020

Vi synes nu selv, at vi passer rigtig godt på vores superstjerner, og at vi giver dem et liv med pleje, luksus og omsorg, når de står hos os, inden de skal videre til deres nye ejere. Men denne GLE kunne simpelthen ikke skjule sin begejstring.

Læs mere her