Udvid filter
Erhvervsleasing

Leasing af din næste Mercedes - bare uden bagsæderne

___

Nej, en varevogn behøver ikke være en kedelig og klodset sag. Også selvom Mercedes allerede laver nogle af de bedste varevogne, så kan de bare ikke slå den komfort, sikkerhed og køreglæde, som vores almindelige modeller giver. Hos STARMARK tilbyder vi nu et udvalg er Mercedes'er, som har fået fjernet bagsæderne, og dermed kan leases på en leasingaftale til erhverv. Vælger du den fuld erhvervsløsning, på gule plader, er der mange penge at spare - og vælger du på papegøjeplader, fordi du også vil bruge bilen privat, så er der også en masse penge at spare. Og vælger du en på fuld elektricitet eller som plug-in hybrid, er der endnu flere penge at spare.
Kort sagt; kan du undvære bagsæderne, så er der en masse penge at spare.

 


Leasing af plug-in hybrid

Vælger du f.eks. den store GLE 350 de plug-in hybrid, sparer du hele 2.972 kr. om måneden (35.664 kr på de 12 måneder) på leasingydelsen ifht. den samme bil på hvide nummerplader - og du kan endda fratrække alt momsen på den månedlige leasingydelse. 

 

VAN/GULE PLADER
FINANSIEL ERHVERVSLEASING
Førstegangsydelse: 80.000 kr.
Månedlig ydelse: 3.195 kr.
Restværdi: 400.000 kr.
Leasingperiode: 12 måneder

✓ Spar 35.664 kr. på leasingydelsen
✓ Fratræk alt momsen på leasingydelsen
✗ Ingen bagsæder
✗ Må kun bruges til erhverv

(alle priser er ekskl. moms)
PERSONBIL/HVIDE PLADER
FINANSIEL ERHVERVSLEASING
Førstegangsydelse: 80.000 kr.
Månedlig ydelse: 6.167 kr.
Restværdi: 400.000 kr.
Leasingperiode: 12 måneder

✓  Bagsæder
✓  Bilen må bruges privat (firmabilsbeskatning)
✗  Dyrere i leasingydelser
✗  Momsfradrag som følge af registreringsafgiften

(alle priser er ekskl. moms)

Skal du bruge bagsæderne senere hen?

Ved en finansiel leasingaftale, på forholdsmæssig afgift, så kan man altid få monteret bagsæderne tilbage i bilen, og herefter få en ny leasingaftale på almindelige hvide plader, hvis man pludselig skulle få brug for den ekstra plads - måske familieforøgelse eller lignende. Der er altså stadig fleksibilitet, selvom bilen bliver bygget om.

Beløbene er, ganske enkelt, lavere

De månedlige omkostninger til leasing vil oftest være markant lavere, fordi at afgiften, som skal betales for leasingperioden, vil være væsentlig mindre, når bilen bruges og registreres til erhverv/erhverv samt privat. 

Spar penge på papegøjepladerne

Ved at vælge en leasingbil på papegøjeplader, altså de velkendte gule og hvide, kan du nyde godt af en lavere beskatning, end du kunne ved en bil på almindelige hvide plader. Selvfølgelig skal du gå på kompromis, da der så ikke er nogle bagsæder i bilen, men hvis man eksempelvis har to biler i husstanden, jamen så kan der være en god besparelse for firmabils-brugeren.

Følg med strømmen og spar penge

Når du har en elbil eller plug-in hybrid, på hvide nummerplader, og som kører på en erhvervsleasing, så har du samtidig et månedligt momsfradrag, som beregnes ud fra bilens registreringsafgift. Når selvsamme El- eller hybrid-bil i stedet er på gule plader, så har man også ret til at få fradrag for det fulde momsbeløb på leasingydelsen - og hvis det er en elektrificeret bil på papegøjeplader, så er det 1/3 del af momsbeløbet, som du kan spare.

Oplagte til erhvervsleasing

Vi har beregnet på et udvalg af biler, fra vores nuværende lager, som vi mener, kunne være helt oplagte til leasing som VAN/til erhvervsbrug - og uden bagsæderne, kan du nyde godt af et kæmpe bagagerum. 

Vi tilføjer hele tiden flere til listen, men skulle du være forelsket i én af vores lagerbiler, som ikke udbydes som VAN endnu, så kontakt gerne vores leasingkonsulent for et uforpligtende tilbud.

Tjek udvalget lige her

Kontakt vores leasingekspert

Har du spørgsmål vedrørende leasing, en leasingbil, eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte vores leasingekspert. Du kan også finde svar på leasingrelaterede spørgsmål lige her.


Rasmus Stræde Olesen
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2179 8060
r.olesen@starmark.dk