Udvid filter
Splitleasing

Fordelingen sker procentvis mellem dig og dit firma, hvor du udelukkende betaler for de kilometer, som du kører privat i bilen.

Du slipper altså for at blive beskattet af at have bilen stillet til rådighed som ved en traditionel leasingaftale – og det kan være en yderst attraktiv forretning for både dig og for dit firma. Fordelingen af de private og firmamæssige kilometer gøres op via en elektronisk GPS-tracker, som monteres i bilen. Der laves altså en elektronisk kørebog, som hver måned beregner det procentvise forhold som skal betales af dig eller firmaet – og husk at deleleasing ikke kun kan være en fordel for dig som privatperson, firmaet sparer ligeledes den del af leasingydelsen som du holder privat.

Vi kan indestå for restværdien, eller du kan vælge selv at gøre det.

I praksis foregår det delte ejerskab ved at oprette to separate leasingkontrakter – en med dig og en med firmaet, hvor du kun hæfter for din egen kontrakt. På samme måde som ved den traditionelle leasing hos Starmark, kan vi tilbyde at indestå for restværdien ved endt leasing modsat mange af vores konkurrenter. De samlede månedlige ydelser ligger altså fast – det er blot et spørgsmål om at fordele det mellem dig og firmaet. Ønsker firmaet selv at stå for restværdien er dette selvfølgelig også muligt.

Se udvalget af leveringsklare leasingbiler

Ofte stillede spørgsmål vedrørende Splitleasing.
Hvem indestår for restværdien?
Kan splitleasing betale sig for mig?
Kan alle benytte sig af splitleasing?
Hvordan beregner man fordelingen mellem privat og erhverv?

Kontakt vores leasingekspert

Har du spørgsmål vedrørende leasing, en leasingbil, eller noget helt tredje? Tøv ikke med at kontakte vores leasingekspert. Du kan også finde svar på leasingrelaterede spørgsmål lige her.


Rasmus Stræde Olesen
Leasingkonsulent, Vejle

(+45) 2179 8060
r.olesen@starmark.dk