Udvid filter
Mercedes-EQ EQC
___

 

E-Klassen har i årtier været kendt for, at være blandt de mest komfortable langtursbiler på markedet. Nu findes den også i en elektrisk udgave. Den går under navnet "EQE", og på nuværende tidspunkt fås den som enten en sedan eller som en SUV, som vi forventer at få i slutningen af 2023. EQE byder på en høj komfort, innovativ og støjsvag kabine, banebrydende teknologi - og en imponerende rækkevidde, takket være bilens aerodynamiske design og moderne batteri- og elmotor-teknologi.

Populære modeller.

Gældende for standardmodel med standard hjulmontering.
Informationerne er vejledende.

(El)motorudvalget

EQE fås i forskellige motor-opsætninger, der kan matche de flestes behov. Der er f.eks. EQE 350+ som byder på den længste rækkevidde, der er den potente EQE 500 med to elmotorer og firehjulstræk, og helt op til topmodellen EQE 53 AMG, som byder på sportslig ydelse og køreglæde der får pulsen op.

 


EQE 400 4MATIC

Se biler på lager

Rækkevidde: 411 km*
Batterikapacitet: 80 kWh.
Ydelse: 408 hk. / 760 Nm.
0-100 km/t: 5,1 sek.
Drivende hjul: Firehjulstræk
Trækvægt: 1.800 kg**

*De oplyste rækkevidder er de officielle tal, men det faktiske forbrug påvirkes af faktorer som kørestil, om bilen forklimatisereres, terræn samt vejr- og temperaturforholdene. Dette skal man altid være opmærksom på, og en elbils oplyste rækkevidde er derfor aldrig 100% præcis. Det er et estimat. Få mere information i vores Elbilsportal.

**Den oplyste trækvægt er de officielle tal, men der kan være variationer samt begrænsninger. Kontakt altid en salgskonsulent for den præcise og individuelle trækvægt, den specifikke bil er godkendt til, eller om muligheden for at få originalt træk eftermonteret inden levering.


Populære lakfarver

MANUFAKTUR Hyancintrød

High-tech sølv

Grafitgrå

Spectralblå

Elbilsportalen

Den elektriske bølge er stærk - bliv klogere på vores elektriske modeller, termer, ladetider, fordele, ulemper og meget meget mere.

Se mere her

Standardudstyr og udstyrspakker.
Udvalgt standardudstyr.
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG udstyrspakken.
Night-pakken
Førerassistent-pakke PLUS

Data og ladetider

Ydelse: 245 hk - 625 hk
Tilladt trækvægt: Op til 750 kg
Rækkevidde: 524 - 671 km.
Batterikapacitet: 87,7 kWh - 90,6 kWh
Kan lade med op til: 170 kW

DC-hurtiglader 350 kW - 10-80%*: 30 minutter
DC-hurtiglader 60 kW - 10-80%*: 1 time og 25 min.
Offentlig lader 7,4 kW - 10-100%: 11 timer og 50 min.
Wallbox 11 kW - 10-100%*: 7 timer og 55 min.

EQC Størrelsesguide

Får du det hele med?
En luksusbil skal både være komfortabel, sikker og byde på køreglæde. Men den skal også være praktisk og rummelig i hverdagen. Et behov, som kan påvirke købsbeslutningen, for langt de fleste af vores kunder. Og spørgsmålene er derfor også mange. Du kan få svar på det meste, ved hjælp af vores Størrelsesguides.

Udvalgte highlights
EQE som langtursbil?

Kom med EQE, Brian og familien til Østrig.
Brian og familien kører 5 gange årligt til Østrig i deres E 220 d. En tur på over 1.200 kilometer. Men E-Klassen står til udskiftning, og selvom Brian ikke føler sig helt klar til at køre elbil, med så mange kilometer om året, jamen så var det jo oplagt at sende dem afsted i vores elektriske EQS, for at se og vurdere, om den overhovedet kan opfylde deres behov...

For en elbil er vel ikke oplagt til lange køreferier, eller hvad?


Kræfter og rækkevidde

Den fås som EQC 400 med firehjulstræk - og kun dét. Fordelen er, at du får en super stærk elmotor med 408 hk, som må trække hele 1.800 kg, og bilen har en ubesværet fremdrift. Ulempen er så en kortere rækkevidde, og hvis du kører mange kilometer dagligt, er EQC måske ikke oplagt til dig.


Uhørt komfort

EQC er velkendt for dens høje komfort. Og det er forståeligt, for der er virkelig skruet op for komforten. Den fås ikke med luftundervogn, men mange tror, at den har det alligevel. Den flyder bare på vejen, med minimalt støj i kabinen, og det er en forbløffende oplevelse.


Skabt til at være letkørt

EQC har en masse sikkerheds- og komfort-udstyr som standard. F.eks. fås den med den adaptive Distronic fartpilot, der selv holder afstand til forankørende, samt den aktive Styreassistent, der selv holder bilen i dens vejbane. En udstyrsbombe, der er en fornøjelse at køre i.


Den elektriske EQE kan kobles op til din Mercedes Me app, som du kan installere på din (og andre i husstandens) smartphone. Herefter kan du se data om bilen, men du kan også styre en masse funktioner som f.eks. at åbne soltaget, låse bilen op, tjekke om alle dørene er lukket, se hvor bilen er henne, holde øje med informationer som dit gennemsnitlige strømforbrug, hvor meget strøm der er på bilen og meget mere.

-  Planlæg forklimatisering og afgangstider
-  Se hvor du kan køre hen på batteriniveauet
-  Indstil dine ladeprogrammer
-  Søg efter ladestandere i hele landet
-  Planlæg ruten inden du tager afsted
-  Se status på opladningen og hvornår den er opladt

 

Funktionerne er gratis i 3 år/36 mdr efter bilens første registrering.
Herefter kan de tilkøbes via Mercedes Me appen.