Udvid filter
Mercedes-Benz
C-Klasse
___

 

Den nyeste generation af C-Klassen er både større, mere komfortabel og mere velkørende end de forrige generationer. Men den er også blevet meget mere intelligent og byder nu på styresystemet MBUX 2.0 med dansk tale, kunstig intelligens, nyeste teknologi og Mercedes' topmoderne førerassistent-systemer. Den bliver rost for sin høje komfort og lave støjniveau, men der er også skruet op for køreglæden og C-Klassen byder nu på en mere sportslig oplevelse end tidligere.

Motorudvalget

Gældende for standardmodel med standard hjulmontering.
Informationerne er vejledende.

Den nyeste generation af C-Klassen fås udelukkende med topmoderne og effektive 4-cylindrede motorer, kommer med baghjulstræk (med 4MATIC firehjulstræk som tilvalg) samt den velkendte og opdaterede 9G-Tronic aut. gearkasse. Alle modeller har nu også Mercedes' EQ-Boost 48v system, som blandt andet er en integreret startermotor der giver lynhurtigt stop/start samt et lille skub, når turboen er ved at bygge ladetryk, så du får en pålidelig og blød fremgang i hele omdrejningskurven.

 

Bliv lidt klogere på vores tre mest populære C-Klasse modeller:

C 300 e

Plug-in hybriden byder på en elektrisk rækkevidde på op til 110 km og et enormt gnidningsfrit hybrid-system. Bagagerummet bliver ikke længere straffet af batteriet, og du får en samlet ydelse på 313 hk!

Motor: 2,0 4-cyl. + 95 kW elmotor
Ydelse: 204 hk. / 320 Nm.
Elmotor: 129 hk / 440 Nm.
Batteri: 25.4 kWh Lithium-Ion
Rækkevidde: op til 110 km*
0-100 km/t: 6,2 sek.

Gearkasse: 9G-Tronic aut.
Trækvægt*: 1.800 kg**

se udvalget

C 220 d

En ægte favorit blandt vores kunder. 2,0 dieselmotoren byder ikke blot på en ubesværet fremdrift og rigeligt med overhalings-kræfter, men også et imponerende lavt forbrug samt udledning.

Motor: 2,0 4-cyl. + EQ Boost
Ydelse: 197 hk. / 440 Nm
Forbrug: 21,3 km/l*
0-100 km/t: 7,4 sek.*

Gearkasse: 9G-Tronic aut.
Trækvægt*: 1.800 kg**

se udvalget

C 300

Den stærke og lidt ekstra sportslige C-Klasse, der både byder på komfort og en dynamisk køreoplevelse. Dens 2,0 benzinmotor leverer 258 hestekræfter, så der er altså lagt op til sjov.

Motor: 2,0 4-cyl. + EQ Boost
Ydelse: 258 hk. / 400 Nm
Forbrug: 14,7 km/l*
0-100 km/t: 6,0 sek.*

Gearkasse: 9G-Tronic aut.
Trækvægt*: 1.800 kg**

se udvalget

*Den oplyste data er de officielle tal, men kan variere alt efter karroseri, model, ekstraudstyr og hjul. Elektrisk rækkevidde og forbrug påvirkes af faktorer som kørestil, om bilen forklimatisereres, terræn samt vejr- og temperaturforholdene. Dette skal man altid være opmærksom på, og en elbils oplyste rækkevidde er derfor aldrig 100% præcis. Det er et estimat. Få mere information i vores Elbilsportal.

**Den oplyste trækvægt er de officielle tal, men der kan være variationer samt begrænsninger. Kontakt altid en salgskonsulent for den præcise og individuelle trækvægt, den specifikke bil er godkendt til, eller om muligheden for at få originalt træk eftermonteret inden levering.


C-Klassen fås som

SEDAN

Den helt klassiske og elegante Mercedes-sedan. Fin lofthøjde til bagsædepassagerne og et fornuftigt bagagerum. "Wow-faktoren" er stor.

STATIONCAR

Stationcar'en er en favorit blandt de danske børnefamilier, der både byder på et smukt design, et praktisk bagagerum, gode køreegenskaber og en større døråbning til bagsædet.

ALL-TERRAIN

For første gang fås C-Klassen som en All-Terrain version, der byder på en højere undervogn, firehjulstræk, offroad-teknologi og ekstra beskyttelse under og rundt om bilen. Den fås kun som stationcar.

De mest potente, high-tech og dynamisk imponerende C-Klasse AMG'ere nogensinde. Selv den "mindste" AMG, C 43, har lige godt 400 hestekræfter, en F1-udviklet elektrificeret turbolader og samme håndbyggede M139 motor som A 45

De (ikke) kedelige tal

C-Klasse Størrelsesguide

Får du det hele med?
En luksusbil skal både være komfortabel, sikker og byde på køreglæde. Men den skal også være praktisk og rummelig i hverdagen. Et behov, som kan påvirke købsbeslutningen, for langt de fleste af vores kunder. Og spørgsmålene er derfor også mange. Du kan få svar på det meste, ved hjælp af vores Størrelsesguides.

Standardudstyr og udvalgte udstyrspakker

Udvalgt standardudstyr
Premium-pakke
Premium-pakke Plus
AMG Line udstyrspakken
Førerassistentpakke PLUS
Night-pakke
Vi elsker C-Klassen som plug-in hybrid

Det ville du også. Men det opdager man først, når man har prøvet at leve med den. Det har flere af vores kollegaer inklusiv salgskonsulenten Jakob, der både bruger den som familiebil, pendlerbil og langtursbil.

Nogle af vores yndlings(lak)farver

C-Klassen kommer selvfølgelig i et hav af lakfarver. Sandt, de fleste af vores C-Klasser er i de mere "sikre" farvevalg, som den lækre mørkegrå metallak 'Grafitgrå' med forskellige farvede metalstykker i, den elegante 'Obisidansort' metallak og den moderne 'Polarhvid'. Men du kan også finde biler i de mere friske lakfarver som 'Spektralblå', der i lyset svinger mellem at være lyseblå og en mørkere blå. Eller den rå 'Grafitgrå MAGNO' der er en MANUFAKTUR specialudviklet semi-mat lak.

Spektralblå (metallak)

Grafitgrå (metallak)

Grafitgrå Magno (MANUFAKTUR)

Patagoniarød (MANUFAKTUR)

Obisidansort (metallak)

 Polarhvid

Mojavesølv (metallak)

High-tech sølv (metallak)

Udvalgte highlights

 

Premium & Premium PLUS

Aldrig har C-Klassen været så spækket med standardudstyr, som du finder i denne generation, men du kan også løfte udstyrsniveauet endnu mere med Premium-udstyrspakkerne.

Er du pjattet med teknologi, så er Premium-pakken et must for dig. Her får du blandt andet et 360 graders p-kamera, KEYLESS GO, de adaptive DIGITAL LIGHT forlygter samt elektriske forsæder og ratstamme med memory-funktion. Med Premium-pakke PLUS kan du tilføje både Burmester lydsystemet, panoramaglastag og head-up display. Så bliver Mercedes-oplevelsen ikke bedre.

 

S-Klasse teknologi

C-Klassen er udviklet med den nyeste teknologi, som kommer fra flagskibet S-Klassen. Ikke inspireret af S-Klassen, nej, direkte fra S-Klassen.

Skærmene er stort set de samme, og det samme er mange af førerassistentsystemerne. Du finder også mediesystemet MBUX 2.0, som nu også forstår/taler dansk, og så er Apple Carplay/Android Auto samt trådløs mobilopladning blevet standardudstyr.

 

Intelligente forlygter

C-Klassen kommer den nyeste forlygte-teknologi, kaldet "DIGITAL LIGHT". En videreudvikling af den forrige generation MULTIBEAM. Med den nyeste LED-teknologi er lyset blevet markant skarpere end før, det bruger mindre strøm, men systemet gør også brug af hurtigere og mere intelligente kameraer, computere og scannere. Du får DIGITAL LIGHT med i Premium-pakken, og skulle du ikke vælge bilen med det, så frygt ikke, du bliver også imponeret over de standard LED forlygter med automatisk op- og nedblænding.

Biografen
Elektrisk rækkevidde

110 kilometer på ren strøm, er vores C-Klasse plug-in hybrid oplyst til at kunne køre. Men er det realistisk? Det hører vi, at det er. Så vi tog den ud på en lang køretur, uden at forklimatisere den, uden at spare på strømmen, uden at gøre meget andet end blot at nyde turen på strøm. Få svaret og kom med ud på en køretur, hvor du samtidig kan få gode tips fra Simon Justesen, eksperten hos Ejner Hessel, så du kan komme længst muligt i din hybrid eller elbil
Kom med bag rattet

Kom med på en digital prøvetur i en C 220 d, med blandt andet Førerassistent-pakke PLUS og Premium-pakken. Få et kort overblik over de funktioner bilen og dens udstyr byder på, samt hvad den skønne 2,0 dieselmotor kan præstere.
Smartphone integration

Den ny C-Klasse er spækket med brugbart (standard)udstyr. Standardudstyr som det trådløse Apple Carplay og Android Auto, på den store medieskærm, som giver dig muligheden for at f.eks. afspille dit yndlingsmusik, sætte en Podcast på eller bede Siri om at læse din nye besked højt. Alt i mens din telefon ligger og lader trådløst op imens. Fantastisk brugbart i hverdagen.
C 300 - den sportslige

Vi har altid været glade for C 300 og dens 2,0 benzinmotor, der byder på en lækker fremdrift og mere sportslige egenskaber. I den nyeste generation af C-Klassen er motoren blevet moderniseret med blandt andet det 48V EQ-Boost system, der hjælper med at minimere turbotøven og giver et lynhurtigt START/STOP, samt et forbedret brændstofforbrug.

Mere information om C-Klassen

Se udvalget

Se størrelsesguide

Læs mere om modellen

SUV alternativ?

Ofte stillede spørgsmål

Hvor langt kan plug-in hybriden køre på strøm?
Hvor stort er batteriet i plug-in hybriden?
Fås den med 6/8 cylindrede motorer?
Bør jeg vælge en med Premium-pakken?
Bør jeg vælge en med Premium Plus-pakken?
Får C-Klassen som AMG?
Vil I anbefale C-Klassen til en børnefamilie med 2 børn?
Vil I anbefale C-Klassen til en børnefamilie med 3 børn?
Fås C-Klassen ikke længere som cabriolet eller Coupe?
Hvilken dieselmotor anbefaler i?
Hvilken benzinmotor anbefaler i?
Hvor længe går der fra jeg har købt/bestemt mig for en C-Klasse, til at jeg får den udleveret?
Kommer bilen stadig med sin fabriksgaranti?
Kan C-Klassen fås som diesel plug-in hybrid?
Hvilke hjul drives C-Klassen af?
Kan jeg få C-Klassen med manuel gearkasse?
Jeg skal trække en campingvogn. Hvilken C-Klasse må trække mest?
Fås C-Klassen som SUV?
Hvor stor er C-Klassen?
Har C-Klassen LED lygter?
Hvor sikker er C-Klassen?
Har C-Klassen Apple Carplay/Android Auto?
Er indstigningen høj i C-Klassen?
Gør AMG-pakken bilen til en AMG?
Hvilken motor kører længst på literen?
Er lædersæder standard?
Jeg vil have meget motorydelse, hvilken C-Klasse anbefaler I?
Er C-Klassen god på motorvejen?
Har C-Klassen ISOFIX på passagersædet foran?
Kan der være en barnevogn i C-Klasse stationcar?
Hvad betyder "AMG Edition"?
Hvad er en C-Klasse All-Terrain?
Fås C-Klassen med luftundervogn?
Kan jeg bytte min gamle bil til en C-Klasse?
Hvor stor er brændstoftanken i C-Klassen?
Findes C-Klassen som elektrisk-model?