Udvid filter
GLC.

___

 

Den nyeste generation af GLC har nogle store hjulkasser at skulle udfylde. Mercedes kalder selv GLC'en for "The success model", og med god grund, for vi og vores kunder er vilde med den velkørende SUV. Den nyeste model byder endda på endnu mere end før.

I 2015 erstattede GLC den tidligere GLK model, og bød på blødere linjer, mere køreglæde samt fornyet luksus og teknologi. 4 år senere fik vi så den faceliftede GLC, som udover et friskt ansigtsløft ude og inde også byder på de nyeste motorer og teknologi som adaptive Multibeam forlygter, touchskærm, digitalt instrumentdisplay, MBUX og ambientebelysning. GLC har en høj siddestilling, høj lofthøjde, fremragende kørekomfort og en dynamisk undervogn. Motorerne er stærke, og så har den, i langt de fleste tilfælde, det effektive 4MATIC firehjulstræk. Den fås også i en fræk Coupé-version med fokus på sportslig køreglæde og et dynamisk design. 

Rummelighed.
GLC er én af klassens mest rummelige SUV'er og byder på hele 550 liter bagagerum (500 liter i Coupé). Bagsæderne kan lægges fladt, samt slås ned individuelt i en 40:20:40 konfiguration. Med alle bagsæderne nede har SUV'en 1.600 liter flad bagagerumsplads. Skal du bruge endnu mere opbevaring, så er det rart at vide, at GLC må trække en anhænger (med bremser) fra 2000 kg og helt op til 2500 kg i eksempelvis GLC 400 d 4MATIC med dens 2,9 6-cylindrede motor. Kontakt en af vores salgskonsulenter for mere information.

 

SE VORES UDVALG AF GLC

Populære modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende og baseret på de nyeste modeller (2020/2021).

GLC 220 d 4-MATIC

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 194 hk / 400 nm
Forbrug: 16,9 km/l*
Gearkasse: 9G-TRONIC aut.

Se udvalget her

GLC 300 4-MATIC

Motor: 2,0 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 258 hk / 370 nm
Forbrug: 12,2 km/l*
Gearkasse: 9G-TRONIC aut.

Se udvalget her

GLC 300 d 4-MATIC

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 245 hk / 500 nm
Forbrug: 15,6 km/l*
Gearkasse: 9G-TRONIC aut.

Se udvalget her

GLC 43 AMG

Motor: 3,0 Biturbo V6 (benzin)
Ydelse: 390 hk / 520 nm
Forbrug: 9,8 km/l*
Gearkasse: 9G-TRONIC aut.

Se udvalget her

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i GLC-Klassen.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Sportspakke.
Find din favorit farve.

Om du så er til den elegante Cavansitblå metallak, Selenitgrå, eller den klassiske Obsidiansort, så kan du finde vores GLC i et udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

Udstyrspakkerne løfter GLC'en til dens maksimale potentiale. Premium Pakken tilføjer teknologi, som de adaptive og intelligente MULTIBEAM forlygter, trådløs mobilopladning, MB Soundsystem, ambientebelysning i 64 forskellige farver samt et digitalt instrumentdisplay mm.

Vælger du Premium PLUS udstyrspakken, kan du (oveni Premium-pakken) tilføje udstyr som et elektrisk panorama glastag, KEYLESS GO og Burmester lydsystem.

MBUX.

Ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan bilen lære dig og dine vaner at kende. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde. MBUX indeholder også Mercedes' nyeste navigation og kan fås med det banebrydende Augmented Reality. En tilføjelse, der ved hjælp af GPS og kameraer, kan vise dig præcist hvor du skal dreje, hvilken afkørsel du skal af på, hvilken dør/hus der er nummer 17, og meget mere. Alt sammen i real-time.

Coupé SUV?

Coupé-SUV. Det lyder måske som en spøjs fusion, men tænk lige over det; komfort, alsidighed og en høj siddestilling, kombineret med det elegante og sportslige ved en Coupé.

I sin Coupé-form er der et større fokus på sportslig køreglæde og et dynamisk design. I bytte må du dog ofre et par af SUV'ens fordele. Bagagerummet er mindre praktisk, der er lidt mindre lofthøjde til bagsædepassagererne, og så en smallere bagrude.

AMG udstyrspakken.

Vælger du din GLC med AMG udstyrspakken, tilføjer du mere sportslighed til den velkørende luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, AMG fælge og en sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat, sort lofthimmel, komfortable sportssæder og meget mere.

Se GLC med AMG pakken.