Udvid filter
Fredagshygge: 4x bilbudget


___

De fleste drømmer vel om, at de kan få et budget/beløb at købe bil for. Vi lavede fire budgetter, som fire af vores kollegaer skulle trække, og så skulle de finde den udvalgte bil i showroomet i Vejle. 

Men selvom vi har omkring 100 biler i udstillingerne i Vejle og Roskilde, så er det langt fra hele vores udvalg. Vi har nemlig over 300 topklargjorte brugte Mercedeser, og ofte det samme antal på vej ind til klargøringen.


 

Silas' valg - op til 500.000,-A 250 e plug-in hybrid

"Det anses som en 'grøn bil', og det giver lavere ejereudgifter generelt. Den har masser af udstyr til en fed pris! A-Klassen er en kompakt bil, og det passer fint til mig, da jeg bor i storbyen."

Se bilen her


 

Nicolai's valg - op til 750.000,-C 300 e plug-in hybrid

"Det er bare en fantastisk køremaskine. Jeg er helt vildt med designet og C-Klassens køreegenskaber. Jeg er nok også lidt træt af at se på grå, sorte og hvide biler - så den blå skiller sig bare ud!"

Se bilen her


 

Rasmus' valg - op til 1.000.000,-V 220 d MARCO POLO

"Altså, det skulle være vores tredje bil. Vi kan køre på camping! Der er køkken og sovepladser. Det er luksus vanlife! Jeg kan træde ud, og nyde en kop espresso ved Comosøen i Italien."

Se bilen her


 

Patrick's valg - ubegrænset budgetGT 63 S 4-door

"Det er jo en drengedrøm! Stor V8, luksuriøs og familien kan komme med. Jeg havde egentlig valgt mig en AMG Project One... Men sådan en har vi ikke. Ikke endnu i hvert fald."

Se bilen her