Udvid filter
GLB

___

 

'GLB' er et nyt navn i vores Mercedes-Benz modelprogram. Den blev først præsenteret i slutningen af 2019 og kom til Danmark i 2020. Modellen har vist sig at være voldsomt populær, men det kom ikke bag på os, for den praktiske SUV byder på både komfort, udstyr, rummelighed, en attraktiv pris og ikke mindst muligheden for op til 7 sæder. Den er også praktisk, og med sit ret kvadratiske bagagerum, er den ideel til børnefamilien. Her er let plads til barnevognen og oppakning - se selv her.

GLB er baseret på samme platform som den ny A-Klasse, B-Klasse, CLA og GLA. Den byder derfor også på den samme markedsledende teknologi, sikkerhed og kørekomfort. Elbagklap er standardudstyr, det samme er det nye MBUX styresystem, 10.25" medieskærm med touch, 7" digitalt instrumentdisplay og meget mere.

 

SE VORES UDVALG AF GLB

Populære GLB modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende.

GLB 200

Motor: 1,3 4-cyl. (benzin)
Ydelse: 163 hk / 250 nm
Forbrug: 18,6 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT aut.

Se udvalget her

 

GLB 200 d

Motor: 2,0 4-cyl. (diesel)
Ydelse: 150 hk / 320 nm
Forbrug: 22,4 km/l*
Gearkasse: 8G-DCT aut.

Se udvalget her

 

GLB 250

Motor: 2,0 4-cyl. (benzin)
Ydelse: 224 hk / 350 nm
Forbrug: 14,9 km/l*
Gearkasse: 8G-DCT aut.

Se udvalget her

 

GLB 35 AMG

Motor: 2,0 4-cyl. (benzin)
Ydelse: 306 hk / 400 nm
Forbrug: 14,7 km/l*
Gearkasse: 8G-DCT AMG aut.

Se udvalget her

Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i GLB, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores GLB.

Størrelsesguide: GLB

Standardudstyr i GLB.

GLB og resten af familien på Mercedes' nye MFA2-platform (som A-Klassen og CLA) kommer med en lang liste af topmoderne standardudstyr. I vores biler finder du f.eks. altid det skarpe 10.25" mediedisplay med touch funktion, 7" instrumentdisplay, klimaanlæg, sædevarme, fartpilot, vognbaneassistent, bakkamera, p-sensorer hele vejen rundt og det innovative MBUX styresystem.

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i GLB.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
Find din favorit farve.

Om du så er til den moderne Polarhvide metallak, elegant Mountaingrå, eller måske den smukke Patagoniarøde, så kan du ofte finde vores GLB i et udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

Udstyrspakkerne løfter GLB til dens maksimale potentiale. Premium-pakken tilføjer teknologi, som et 10.25" digitalt instrumentdisplay, Keyless-GO (åbn dørene og bagagerummet uden at trykke på nøglen), Ambiente belysning, belyste indstigningspaneler og et velspillende 'MB Sound System' hi-fi lydsystem.

Vælger du Premium-pakke PLUS udstyrspakken, kan du (oveni Premium-pakken) tilføje et elektrisk panorama glastag, fuldt-elektriske forsæder med memory-funktion og de adaptive MULTIBEAM forlygter, til den allerede lange liste af ekstraudstyr. 

Markedsledende teknologi.

GLB er klog. Meget klog. Og ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan den endda lære dig og dine vaner at kende. F.eks. ved systemet hvis din sædvanlige rute hjem fra arbejdet har en trafikprop, og det vil derfor forslå en anden rute hjem. Eller hvis der er flere brugere af bilen, så kan man blot vælge brugerindstillingen, og straks forbereder bilen sig igen til personen der skal køre ved at justere sædet, Ambiente belysningen og meget mere. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde.

7-personers familiebil.

Noget smart ved GLB er, at bagsæderne kan skydes frem og tilbage, for at give enten mere benplads eller mere plads i bagagerummet. Men skal du have 7 personer med i bilen, så kan GLB faktisk, som noget ret så unikt, også byde på netop dét. Vælger man GLB som 7-personers, kan man i bagagerummet finde to foldbare bagsæder - men vi anbefaler dem kun til børn eller voksne op til 165 cm. Der er naturligvis ISOFIX beslag, USB udtag og kopholdere til alle bagsædepassagerer.

Se vores størrelsesguide til GLB lige her.

 

AMG udstyrspakken.

Vælger du din GLB med AMG udstyrspakken, tilføjer du mere sportslighed til den dynamiske luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, 19" AMG fælge og en sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat, sort lofthimmel, komfortable sportssæder og meget mere.

Se GLB med AMG pakken.