Udvid filter
GLA.

___

 

Trods sit 'A' i navnet minder GLA mere om B-Klassen. Det betyder mere rummelighed og mere lofthøjde i kabinen, end du finder i f.eks. A-Klassen, men det giver også en høj indstigning og en høj siddeposition. Faktisk er den hele 104 mm højere end sin forgænger. Det forstærker SUV-følelsen og giver et godt overblik over vejen - en bil du stiger ind i og ikke ned i. Kabinen er ligeså intelligent og højtudstyret som du måske kender det fra A-Klassen eller CLA.

GLA kan fås med et bredt udvalg af motorer, og kommer med en automatisk 8G-DCT i modeller som GLA 200 d, 220 d og 250. Den er forhjulstrukket, for en større venderadius og et silkeblødt styretøj, men fås også med 4MATIC firehjulstræk for et øget vejgreb på- og væk fra vejene.

 

SE VORES UDVALG AF GLA

Populære GLA modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende.

GLA 200

Motor: 1,3 4-cyl. (benzin)
Ydelse: 224 hk. / 350 nm.
Forbrug: 19,3 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT

Se udvalget her

GLA 250

Motor: 2,0 4-cyl. (benzin)
Ydelse: 224 hk. / 350 nm.
Forbrug: 15,9 km/l*
Gearkasse: 8G-DCT

Se udvalget her

GLA 35 AMG

Motor: 2,0 4-cyl. (benzin)
Ydelse: 306 hk. / 400 nm.
Forbrug: 12,0 km/l*
Gearkasse: AMG SPEEDSHIFT DCT

Ikke ankommet endnu

Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i GLA, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores GLA.

Størrelsesguide: GLA

Standardudstyr i GLA.

GLA og resten af familien på Mercedes' nye MFA2-platform (som A-Klassen og CLA) kommer med en lang liste af topmoderne standardudstyr. I vores biler finder du f.eks. altid det skarpe 10.25" mediedisplay med touch funktion, 7" instrumentdisplay, klimaanlæg, sædevarme, fartpilot, vognbaneassistent, bakkamera, p-sensorer hele vejen rundt og det innovative MBUX styresystem.

Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i GLA.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
Find din favorit farve.

Om du så er til den moderne Polarhvide lak, elegant Mountaingrå, eller måske den smukke Patagoniarøde, så kan du ofte finde vores GLA i et udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit.

Premium & Premium PLUS.

GLA er en ekstremt intelligent og moderne bil, og er du til udstyr og teknologi, tilbyder Premium og Premium PLUS det hele i en attraktiv pakkeløsning. Premium pakken tilføjer udstyr som det store 10.25″ instrumentdisplay, Ambiente-belysning med 64 farver, KEYLESS-GO nøglefri adgang/start, samt MB lydsystem, der også gør lyd- og musikoplevelsen til en udsøgt fornøjelse.

Premium PLUS udstyrspakken løfter GLA'en til dens maksimale potentiale, og tilføjer blandt andet (oveni Premium Pakken) elektrisk panorama glastag, elektrisk justerbare forsæder med memory-funktion og MULTIBEAM LED forlygter, med dynamisk fjernlys. 

Offroad-egnet.

GLA kommer altid med en høj affjedring, og det gør den både mere effektiv offroad, men også når du f.eks. skal over høje vejbump eller irriterende huller i vejen. Men det giver også en øget komfort. GLA kan fås med en Offroad-pakke (kræver 4MATIC firehjulstræk) der gør det lettere at komme på afveje, hvor det offroad-specifikke køreprogram og systemer kan hjælpe med at f.eks. komme ned af stejle pakker, få greb på løst underlag og justering af speederpedalens sensivitet. Det virker - og GLA er ret dygtig, når den kommer ud af sin comfort-zone, og væk fra asfaltens forudsigelighed.

Ekstra beskyttelse på siden, under bilen og i skærmkanterne er standardudstyr.

Praktisk anlagt.

GLA fås med et elektrisk svingbart anhængertræk, hvor modeller som GLA 200 og 200 d må trække op til 1800 kg anhænger, med bremser, og de større modeller som GLA 220 d og GLA 250 må trække 2000 kg anhænger.

Du finder masser af rummelighed og praktikalitet i GLA. Der er højt til loftet, en høj indstigning, store døråbninger og tonsvis af komfort. På bagsædet er der også rigeligt med benplads, og bagsæderne kan ligges fladt ned, samt naturligvis er ISOFIX beslag til autostole. Vi fandt også plads i bagagerummet til en stor barnevogn. Vil du vide mere om GLA's praktikalitet og hvor meget plads der er?

Se vores størrelsesguide her.

AMG udstyrspakken.

Vælger du din GLA med AMG udstyrspakken, tilføjer du sportslighed til den dynamiske luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, 19" AMG fælge og en sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat og mikrofiber med røde syninger på dørsiderne og sportssæderne.