Udvid filter
A-Klasse.

___

 

Den ny A-Klasse Hatchback blev lanceret i 2018, og har siden da været en storfavorit blandt vores kunder. Efterfølgende er der også kommet en smuk Sedan variant af A-Klassen til. Med sit moderne design og sin eksklusive kabine, er den kompakte Mercedes-Benz blevet mere attraktiv end nogensinde før - men også mere intelligent. Med teknologi fra E- og S-Klassen, tilbyder A-Klassen udstyr, komfort og sikkerhed på det højeste niveau. Banebrydende for en bil i dens størrelse.

Den er også den første model der kunne byde på det nye MBUX multimediesystem. Ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan bilen lære dig og dine vaner at kende. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "Hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde. Det skal opleves.

A-Klassen kan fås med et bredt udvalg af motorer, og kommer med en automatisk 7G-DCT gearkasse, eller 8G-DCT i 200d og 220d. Den er forhjulstrukket, for en større venderadius og et silkeblødt styretøj, men fås også med 4MATIC firehjulstræk for et øget vejgreb. Prøv den behagelige A 200 benzin, den stærke motor i A 220-serien, eller måske den hidsige über-GTI A35 4MATIC AMG med 306 hestekræfter.

 

SE VORES UDVALG AF A-KLASSEN

Populære A-Klasse modeller.

*Gældende for standardmodel med standard hjulmontering. Informationerne er vejledende.

A 180 d

Motor: 1,5 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 116 hk. / 260 nm.
Forbrug: 28,2 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT aut.

Se udvalget her

A 200

Motor: 1,3 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 163 hk. / 250 nm.
Forbrug: 18,9 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT aut.

Se udvalget her

A 200 d

Motor: 2,0 4-cylindret (diesel)
Ydelse: 150 hk. / 320 nm.
Forbrug: 26,2 km/l*
Gearkasse: 8G-DCT aut.

Se udvalget her

A 220 4MATIC

Motor: 2,0 4-cylindret (benzin)
Ydelse: 190 hk. / 350 nm.
Forbrug: 16,9 km/l*
Gearkasse: 7G-DCT aut.

Se udvalget her

Størrelsesguide.

Kan der være en barnevogn i A-Klassen, og hvor meget plads er der egentlig på bagsædet? Prøv vores størrelsesguides, og find svar på de mange spørgsmål om størrelse og pladsforholdene i vores A-Klasse.

Størrelsesguides

A-Klassen fås som:
A-Klasse Hatchback
A-Klasse Sedan.
Standardudstyr og udstyrspakker.
Standardudstyr i A-Klassen.*
Premium-pakke.
Premium-pakke Plus.
AMG Line udstyrspakken.
Find din favorit farve.

Om du så er til den elegante Cosmossorte metallak, Iridiumsølv, eller måske den friske Solgul, så kan du ofte finde vores A-Klasser i et stort udvalg af farver og lak. Hver farve giver bilen sit eget udtryk - du skal bare finde din favorit. 

Bilerne er vist med ekstraudstyr.

Premium & Premium PLUS.

A-Klassen er en ekstremt intelligent og moderne bil, og er du til udstyr og teknologi, tilbyder Premium og Premium PLUS det hele i en attraktiv pakkeløsning. Premium pakken tilføjer udstyr som det store 10.25″ instrumentdisplay, Ambiente-belysning med 64 farver, KEYLESS-GO nøglefri adgang/start, samt MB lydsystem, der også gør lyd- og musikoplevelsen til en udsøgt fornøjelse.

Premium PLUS udstyrspakken løfter A-Klassen til dens maksimale potentiale, og tilføjer blandt andet (oveni Premium Pakken) elektrisk panorama glastag, elektrisk justerbare forsæder med memory-funktion og MULTIBEAM LED forlygter, med dynamisk fjernlys. 

Ambiente belysning.

Kabinen i A-Klassen har, ligesom resten af bilen, taget verden med storm. For ikke nok med, at den ser indbydende og eksklusiv ud, så gør den også brug af topmoderne teknologi. A-Klassen fås blandt andet med ambiente belysning, der består af LED-striber, der kan indstilles alt efter dit humør eller stil. Vælg ét af de predefinerede temaer, eller én af de 64 farver. Belysningen fremhæver ikke kun kabinens linjer, men også dens ekslusivitet. Det er en sand fornøjelse at opleve ved kørsel i mørket.

"Hey Mercedes"

A-Klassen er klog. Meget klog. Og ved at bruge både intelligent software og banebrydende teknologi, kaldet MBUX, kan den endda lære dig og dine vaner at kende. F.eks. ved systemet hvis din sædvanlige rute hjem fra arbejdet har en trafikprop, og det vil derfor forslå en anden rute hjem. Eller hvis der er flere brugere af bilen, så kan man blot vælge brugerindstillingen, og straks forbereder bilen sig igen til personen der skal køre ved at justere sædet, Ambiente belysningen og meget mere. Systemet er også stemmestyret, og du kan ved et "hey Mercedes" bede bilen om at skifte radiokanal, navigere, skrue op for varmen eller noget helt fjerde.

AMG Sportspakken

Vælger du din A-Klasse med AMG udstyrspakken, tilføjer du sportslighed til den kompakte luksusbil. AMG pakken omfatter udstyr inde og ude, samt væsentlige design ændringer, som de rå AMG kofangere, diamantgrill, 18" AMG fælge og en sænket komfortundervogn. Indenfor byder pakken blandt andet på et fladbundet sportsrat, sort lofthimmel, og mikrofiber med røde syninger på dørsiderne og sportssæderne.