Udvid filter
Mercedes-EQ EQE: elektrisk E-Klasse

Den elektriske E-Klasse, EQE, byder på komfort, luksus og teknologi på det allerhøjeste niveau.

EQE kan let forvirres med den større EQS, og det er ikke tilfældigt, for den har fået meget af flagskibets aerodynamiske design, den høje komfort, markedsledende sikkerhed og teknologi, samt den imponerende rækkevidde - specielt her i langdistance-udgaven, EQE 350+, som byder på helt op til 668 kilometers rækkevidde på én enkelt opladning!

Bliv klogere på EQE her

'22 EQE 350+ EDITION ONE

EDITION 1, Premiumpakke PLUS, Airmatic luftundervogn, akustik komfortpakke, Panorama glassoltag, Førerassistentpakke Plus, DIGITAL LIGHT, Burmester hifi, THERMOTRONIC 4-zonet klimaanlæg

Kilometer: 6.000

Se ANNONCEN her

Hvad betyder 'EDITION ONE'

Mercedes og AMG har længe gjort brug af 'Edition One' eller 'Edition 1' konceptet. I al sin enkelthed, er det en pakke-version som kan tilkøbes i begyndelsen af modellens livstid, ofte indenfor de første 12 måneder, og som så senere ikke vil kunne tilkøbes længere.

 Pakkeløsningen tilbydes primært på bilerne i starten af produktionstiden. En Edition One kommer med en masse lækkert ekstraudstyr i én samlet pakke, som samtidig får unikke elementer og detaljer. Du er dog også begrænset i dine valg, for en Edition One vil som oftest kunne vælges blandt f.eks. to forskellige lakfarver og to forskellige interiørfarver, hvorefter resten af pakken så vil være forudvalgt.

En EDITION ONE vil ikke nødvendigvis sikre en højere gensalgsværdi ifht. en "almindelig" lignende udstyret model, men bilen vil til gengæld skille sig ud og du er garanteret en enormt høj standard af ekstraudstyr og lir.

Vores EQE 350+ EDITION ONE

Denne EQE EDITION ONE er valgt med kombinationen af Obsidiansort metallak samt en Nevagrå læderkabine med "Refleksblå" detaljer på toppen af interiøret og massage-funktion

Den klassiske sorte metallak spiller bare med den lange krom vinduesliste, der sammen giver bilen et ekslusivt og elegant udtryk. I kabinen er der kælet for detaljerne med Nevagrå bundmåtter med "EDITION" logoet på samt blå syninger, dørpaneler med oplyst "EDITION ONE" skrift, lyse seler, samt en unik interiørliste i brunt åbenporet træ med små blå detaljer, som giver en sammenhæng med resten af kabinens tema. 

Køreoplevelsen bag rattet er helt fantastisk. Skru op for Burmester anlægget, aktivér de kølede sæder, tænd for massagen og åbn op for det store panoramaglastag, alt imens den adaptive AIRMATIC luftundervogn og intelligente Førerassistentpakke sørger for en silkeblød og ubesværet kørsel. Det er den dér høje komfort, køreglæde og innovation som bare er EQE's domæne.

AMG Eksteriør og 21" AMG fælge

AMG eksteriøret er også et must-buy på EDITION ONE, og det samme er de flotte 21" AMG fælge i blanksort, som altså er en del af EDITION ONE pakken. Kanten på fælgene er i børstet aluminium, som komplimenterer de krom vindueslinjer og krom detaljer på blandt andet bilens sideskørter.

Under EQE logoet, foran sidespejlet, er der også et lille EDITION ONE skilt. Dette er faktisk det eneste som fortæller de nysgerrige blikke, at dette er en bare liiiige lidt mere speciel EQE...

Men når først du sidder bag rattet, glemmer du det aldrig.

Elbilsportalen

Den elektriske bølge er stærk - bliv klogere på vores elektriske modeller, termer, ladetider, fordele, ulemper og meget meget mere.

Se mere her