Udvid filter

Nyheder

Årets aprilsnar 2020.
01 april 2020

En Mercedes dieselmotor er en meget økonomisk og støjsvag motor, men vi oplever dog, at flere kunder savner mere "motorlyd" i deres Mercedes, når de ikke f.eks. kører på lange motorvejstrækninger ...

Læs mere her
Vi er klar til at servicere dig.
12 marts 2020

Hos STARMARK tager vi naturligvis den nuværende situation omkring Coronavirus meget alvorligt. Vi har derfor foretaget en række tiltag og forholdsregler i vores afdelinger, så du fortsat trygt kan besøge os.

Læs mere her
Mercedes-AMG C 63 S Coupé.
06 marts 2020

Vores nyankomne Mercedes-AMG C 63 S Coupé har det helt rigtige udstyr (og meget af det), den semi-matte Designo Selenitgrå Magno lakering, og selvfølgelig en af verdens absolut bedste V8 motorer.

Læs mere her
Rubinsort CLS 400 d.
27 februar 2020

CLS'en følger den helt nye designfilosofi fra Mercedes-Benz, og med sine brede "skuldre", skarpe linjer og traditionelle 4-dørs Coupé design, oser den ny CLS bare af eksklusivitet, luksus og en frembrusende "her kommer jeg" attitude. Og nu har vi fået én hjem, som udskiller sig endnu mere.

Læs mere her
Starmark-leasingekspert.
24 februar 2020

Vi ved godt hvor forvirrende og kompliceret leasingmarkedet kan virke. Derfor har det også altid været vores prioritet, at "gøre det komplicerede ukompliceret".

Læs mere her
En genopfrisket legende.
07 februar 2020

Den ny G63 AMG har, ligesom den "almindelige" G-Klasse, gennemgået en kæmpe genopfriskning. Naturligvis stadig med det velkendte design, men nu også med noget af de nyeste fra Mercedes' og AMG's hylder ...

Læs mere her
En moderne genoplivning.
27 januar 2020

Mercedes' rækkesekser er genopstået, efter næsten 23 år på hylden, og er nu tilbage i sin absolut bedste form. De nye rækkeseksmotorer fås både som benzin og diesel, og med det nye EQ-Boost system.

Læs mere her
Den ny A-Klasse Sedan.
21 januar 2020

Da A-Klassen blev lanceret i 2018, var det ikke kun Mercedes' nye designprofil der imponerede, men også hvor intelligent og teknologisk moderne, en bil i den kompakte klasse egentlig kunne være. Og nu har vi den også som en elegant Sedan.

Læs mere her