* Der tages forbehold for tastefejl og udsolgte varer.

Vil du vide mere om B-Klassen?

Læs mere her.
  • Med en brugt Mercedes B-klasse er i en klasse for sig

    Med en bil fra Mercedes-Benz B Klassen går du aldrig helt galt i byen. Her er du sikker på at få det perfekte nye medlem til din familie. Du får nemlig en rummelig, komfortabel og dynamisk bil, som med sit store bagagerum passer til de omfattende indkøbsture, men som samtidig kan parkeres nemt og enkelt med sin praktiske størrelse. Selve interiøret af høj kvalitet vil formentlig imponere dig med sit friske og moderne look, der holder friskheden og den der nye-bil følelse selv som brugt. En brugt Mercedes B-Klasse vil helt sikkert leve op til dine forventninger.

  • Sikkerhed er i højsædet med en brugt Mercedes B-klasse

    Hvis du søger kvalitet i hverdagen og sikkerhed for familien, skal du overveje en bil i B-klassen. Med integrerede sikkerheds- og assistentsystemer er det en fornøjelse at tage ansvar. Man har for første gang i denne klasse som standard monteret en Collision Prevention-assistent. Ved hjælp af radarer overvåger den vejen foran bilen, hvilket minimerer risikoen for ulykker. Når du kører over 30 km/t, registrerer bilen afstanden mellem fronten af din bil og et forankørende objekt. Hvis det vækker din nysgerrighed, er du velkommen til at kontakte os for mere information omkring Mercedes B-klasse. Du kan også kigge forbi vores butik og se vores andre modeller, f.eks. Mercedes A-klasse eller CL-klasse.

  • Starmark har lige netop den B-klasse variant, du søger

    Hvis du også er på jagt efter en helt særlig B-klasse variant, har vi implementeret et intuitivt og nemt filter i toppen af siden her. Så kan du hurtigt danne dig et overblik over, hvad vi har på lager af f.eks. B180, B200 eller B220 som er blandt vores allermest populære Mercedes B-Klasse varianter.