Udvid filter
Kontakt vores leasingekspert.

ERHVERV- OG PRIVATLEASING.

Vi ved godt hvor forvirrende og kompliceret leasingmarkedet kan virke. Derfor har det også altid været vores prioritet, at "gøre det komplicerede ukompliceret". Og én af dem, der er med til at forstærke det budskab, er vores leasingkonsulent Kevin Hoegh Radik. Med 9 års erfaring indenfor leasing og 13 år indenfor salg i bilbranchen, er han rigtig godt klædt på til at rådgive dig, om du er privatperson eller har en virksomhed, der har behov for en leasingløsning. Med en sønderjysk ærlighed, professionalisme og imødekommenhed, er vi overbeviste om, at Kevin kan rådgive og give dig tryghed på bedst mulig vis. Om det så drejer sig om Flexleasing, Splitleasing, papirarbejdet, beregninger eller andet.

Telefon: +45 7211 6025
E-mail: 

 

At finde den helt rette løsning og bil til dig.

"Jeg sætter en stor interesse i at finde den rette løsning for vores kunder. For ligesom vi i Starmark ønsker længerevarende og gode kundeforhold, så er jeg heller ikke til den hurtige handel, og så afsted', men istedet at finde den helt rette løsning og bil til dig - eller din virksomhed. Dén tilgang til et bilsalg, eller leasingaftale, er også med til at sikre at vores eksisterende kunder vender tilbage, når der igen skal handles ny bil." 

Kontakt mig for at høre mere om dine leasingmuligheder og fordele.

 

Ofte stillede spørgsmål.

Vi bad vores følgere på de sociale medier, om at indsende spørgsmål vedrørende STARMARK Flexleasing. Hør leasingkonsulent Kevin Radik besvare de oftest stillede i videoen her. Husk, at hvis du har andre spørgsmål eller ønsker, er du altid velkommen til at kontakte os for en uforpligtende snak.

Privatleasing:

Har du overvejet af lease din næste bil? Vi tilbyder privatleasing, som er tilpasset netop dine ønsker og behov, og som gør det muligt for dig at få mere bil for pengene. Hos os får du attraktive leasingaftaler, der giver dig økonomisk overblik og mulighed for at køre i de nyeste modeller til favorable priser. Uanset om du er på udkig efter en fornuftig pendlerbil, en rummelig familiebil, en eksklusiv sportsvogn eller den hidtil uopnåelige drømmebil, så laver vi en fornuftig leasingaftale til dig eller rådgiver dig til den rette løsning.

Operationel leasing.
Trygheden ved en ”ny” bil, bare brugt.

Flex leasing.
Finansiel aftaler, med muligheden for tilvalgsprodukter.

Sæsonleasing.
6+6 måneder, eller hvad du ønsker.

Erhvervsleasing:

Hvis du vælger at lease dine firmakøretøjer, får du en stor fleksibilitet. Leasing kræver blot, at du forpligter dig i den periode, du selv vælger at tegne kontrakten for. Du kan hermed nemt udskifte dine biler alt efter ønsker og behov. Du kan blandt andet nemt udskifte din bil efter sæson, ændrede arbejdsopgaver, eller kørselsstrækninger. Derfor er erhvervsleasing også ideel for dig, som gerne vil køre i de nyeste firmabiler, og som gerne vil have mulighed for at skifte bil med mellemrum på kun et, to eller tre år. Bliver din bil ledig på grund af ændringer i given medarbejders ansættelsesforhold, behøver den naturligvis heller ikke holde på parkeringspladsen. Hos Starmark er vi fleksible og gør altid alt hvad vi kan for at imødekomme din/jeres situation.

Operationel leasing.
Totalleasing/All-inclusive.

Flex leasing.
Finansiel aftaler, med mulighed for tilvalgsprodukter.

Minimering af omkostninger
og kapital bundet i biler.

Komplet budgetsikkerhed

Minimal administration
af virksomhedens bilflåde.

Splitleasing:

Er du ejer/leder kan det altid betale sig, at få Starmark til at beregne hvor meget en splitleasingaftale kan give dig og dit firma af betydelige besparelser. Ved splitleasing gælder samme principper som ved flexleasing, hvor der kun betales månedsvis små rater af afgiften. Dette gør værditabet mindre, end hvis der var tale om en bil med fuld afgift.

Splitleasing er ofte den bedste løsning for dig, såfremt du kører meget for dit firma, og samtidig har et mindre kørselsbehov privat. Firmabeskatningen bortfalder ved splitleasing, og du kan derfor opnå store besparelser.

Tager vi eksemplet 70-30, vil det sige at virksomheden dækker 70% af bilens omkostninger. De kan derfor forvente at bilen også kører 70% erhverv. Det resterende kørsel og omkostningerne er overladt til privat, og hver især sparer henholdsvis 30 og 70 procent på bilen.